Návrhy interiérů

UŠITÉ ODBORNÍKEM VÁM NA MÍRU

ING. JANA LUKEŠOVÁ (roz. HLÁVKOVÁ)


"Cílem mé práce je navrhnout váš domov tak, abyste se do něj rádi vraceli, byl originální, funkční a podle vašich představ"

ODBORNÉ VZDĚLÁNÍ 9 LET

ODBORNÁ PRAXE 11 LET

  • 4 roky jsem navrhovala interiéry pro prestižní studia firem Hanák a Sýkora.

  • 6 let samostatné činnosti - rekonstrukce a návrhy interiérů.
  • Návrhy byly vždy pevně propojené s výrobou a cenovými kalkulacemi. Mám široký přehled o možnostech trhu, použitelnosti materiálů, jejich vlastnostech, problematičnosti detailů napojení a ceně.

NÁVRHEM NENÍ NEREÁLNÝ OBRÁZEK, ALE SKUTEČNÁ REALIZACE

REALIZOVANÉ PROJEKTY

Zakládám si na tom, aby návrhy interiérů nebyly pouhou vizualizací, ale uceleným kompletním projektem, který společně vyřešíme do nejmenších detailů.

V těchto projektech jsem nejenom navrhovala interiér, ale zpracovávala veškeré realizační podklady pro dotčené profese, zajišťovala výrobu nábytku a koordinovala subdodavatelské práce.

Návrh nábytku na míru

Stejný prostor 3x jinak

Kompletní rekonstrukce bytu

JDE TO I Z POHODLÍ DOMOVA

NÁVRHY ON-LINE

Návrhem on-line neztrácíte ani minutu parkováním či časem stráveným na cestách. Přitom bude zachována profesionalita, odbornost i osobní přístup. Konzultovat na dálku z pohodlí domova přece v dnešní době není vůbec žádný problém.

NÁVRHUJI NA ZÁKLADĚ VAŠICH PŘÁNÍ, POŽADAVKŮ A MOŽNOSTÍ

CO O MNĚ NAPSALI:

Výborná komunikace, praktické češení, žádné nesmysly, pokud jsme si je nevymysleli sami - spolupracovali jsme vícekrát a vždy jsme byli spokojeni :) Doporučuji.

Vždy velká ochota a nezištnost při pomoci zákazníkovi s hledáním optimálního řešení. Dostali jsme dostatek informací k různým variantám řešení a nikdy jsme nebyli do ničeho tlačeni. Bylo nám vyjito vstříc i s nestandardním požadavkem na velmi rychlý návrh a dodání kuchyně (bez újmy na kvalitě). Oceňujeme velkou flexibilitu a doporučujeme. Luskovi.

S paní Hlávkovou jsme spolupracovali opakovaně a vždy k naší naprosté spokojenosti. Nápaditost, vstřícnost, spolehlivost a maximální ochota vyjít klientovi vstříc.

Úžasné nápady, praktické rady a skvělý výsledek!!!

S paní Hlávkovou maximální spokojenost. Člověk přichází s často nesmyslnými nápady, odchází s úžasnými a praktickými nápady paní Hlávkové :-). Můžu jen doporučit!!!

ZAJÍMÁ VÁS CENA?